Bibliographic Information

広東料理

(新中国料理大全, 3)

小学館, 1997.6

Title Transcription

カントン リョウリ

Available at  / 66 libraries

Note

監修: 中山時子, 陳舜臣

取材・解説: 木村春子

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 肉料理
  • 乾貨料理
  • 魚介料理
  • 野味料理
  • 野菜料理・粥
  • 〓盤・前菜
  • 点心
  • 広東の風土と料理
  • 飲茶と点心
  • 中国料理と野味
  • 郷愁を癒す客家菜
  • エッセイ 技と味
  • エッセイ 国際化された料理
  • 解説 広東料理
  • 材料別料理名索引

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA31557803
  • ISBN
    • 4096808636
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    175p
  • Size
    31cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top