Bibliographic Information

四川料理

(新中国料理大全, 4)

小学館, 1997.9

Title Transcription

シセン リョウリ

Available at  / 63 libraries

Note

監修: 中山時子, 陳舜臣

取材・解説: 木村春子

Description and Table of Contents

Description

山椒のしびれる「麻」と唐辛子の「辣」の味を現地取材!四川独特のしびれる味と繊細な味を全公開。

Table of Contents

  • 肉料理
  • 魚介料理
  • 野菜料理
  • スープ料理
  • 点心
  • 四川の風土と料理
  • 四川料理と調味料
  • 中国野菜と料理
  • エッセイ(阮じいさんの占い;「ピリピリ」の四川料理;ほんものの担々麺)
  • 解説四川料理

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA3238232X
  • ISBN
    • 4096808644
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    175p
  • Size
    31cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top