Bibliographic Information

総合調理編

(新中国料理大全, 5)

小学館, 1997.10

Title Transcription

ソウゴウ チョウリヘン

Note

監修: 中山時子, 陳舜臣

取材・解説: 木村春子

Description and Table of Contents

Description

食材選びから包丁さばきまで一流厨師の技を現地取材!中国料理の基本情報を一挙全公開。

Table of Contents

  • 基礎調理
  • 素材(猪・牛・羊・鴨・鶏;魚類・貝類・野味;乾貨;穀物・小吃・豆腐・蔬菜)
  • 調味品・香辣調味品・中葯・酒・茶
  • 料理をめぐる文化交流
  • 朝鮮半島の食文化と中国料理
  • 少数民族と中国料理
  • 中国の茶
  • 中国食文化年表

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Details
  • NCID
    BA32382545
  • ISBN
    • 4096808652
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    175p
  • Size
    31cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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