食肉製品の総合衛生管理製造過程(ガイドライン)

Bibliographic Information

食肉製品の総合衛生管理製造過程(ガイドライン)

日本食肉加工協会編集

食肉通信社, 1997.7

改訂版

Other Title

食肉製品の総合衛生管理製造過程ガイドライン

Title Transcription

ショクニク セイヒン ノ ソウゴウ エイセイ カンリ セイゾウ カテイ ガイドライン

Available at  / 16 libraries

Note

付: Windows対応 CD-ROM

監修: 厚生省生活衛生局乳肉衛生課

Details

  • NCID
    BA32757309
  • ISBN
    • 4879880442
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    366p
  • Size
    30cm
  • Classification
  • Subject Headings
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