Bibliographic Information

料理百珍集

何必醇他著 ; 原田信男校註・解説

八坂書房, 1997.9

新装改訂版

Title Transcription

リョウリ ヒャクチンシュウ

Available at  / 37 libraries

Note

1980年刊行のものを再校訂、新解説をくわえる

Description and Table of Contents

Description

江戸期の究極レシピ集。食材を限定し、料理の種類と技を究める面白さ。ダイエットメニューが満載。江戸期のグルメ本。

Table of Contents

  • 第1部 豆腐百珍(豆腐百珍;豆腐百珍続篇;豆腐百陳余録(豆華集))
  • 第2部 料理秘密箱(鯛百珍料理秘密箱;万宝料理秘密箱前篇・抄(玉子百珍);柚珍秘密箱)
  • 第3部 諸百珍(甘藷百珍;海鰻百珍;蒟蒻百珍)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA32776937
  • ISBN
    • 4896944046
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    275, xp
  • Size
    20cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top