Bibliographic Information

米飯の特性に関する調理科学的研究

松永暁子著 ; 松永昌三編

(松永暁子論文集 / 松永暁子著 ; 松永昌三編, 下巻)

松永昌三, 1997.12 , 岩波ブックサービスセンター(製作)

Title Transcription

ベイハン ノ トクセイ ニ カンスル チョウリ カガクテキ ケンキュウ

Note

松永暁子業績目録: p345-350. 松永暁子略歴: p351-353

文献: 各章末

Related Books: 1-1 of 1
  • 松永暁子論文集

    松永暁子著 ; 松永昌三編

    松永昌三 , 岩波ブックサービスセンター (製作) 1997.2

    Available at 3 libraries

Details
  • NCID
    BA3366761X
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    国分寺,東京
  • Pages/Volumes
    iii, 365p
  • Size
    27cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top