Bibliographic Information

肉料理

婦人之友社編集部著

(毎日のお惣菜シリーズ, 4)

婦人之友社, 1986.10

Other Title

肉料理

Title Transcription

ニク リョウリ

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 22 libraries

Note

記述は13刷(1997.7.1)による

Description and Table of Contents

Description

食肉として世界で食べられているものには、牛・豚・羊・山羊・馬・兎・鶏などがありますが、日本では牛・豚・鶏が一般的です。本書はこの3種に羊・挽肉、もつ類、ハムなどの加工品の項目を加えてまとめました。肉の旨味を逃さずに煮こむこつ、下味をしっかりつけて更においしく仕上げる方法など、この本を参考にしてください。

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA35229599
  • ISBN
    • 482920107X
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    202p
  • Size
    19cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top