Composition of foods : beef products : raw, processed, prepared

書誌事項

Composition of foods : beef products : raw, processed, prepared

by Nutrition Monitoring Division; principal investigators: Barbara A. Anderson, Jeanne L. Lauderdale, [and] I. Margaret Hoke

(Agriculture handbook, no. 8-13)

United States Department of Agriculture, Human Nutrition Information Service : for the sale by the Superintendent of Documents, U.S. Government Printing Office, 1986

Rev

大学図書館所蔵 件 / 2

この図書・雑誌をさがす

注記

Includes bibliographies and index

関連文献: 1件中  1-1を表示

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA35670411
  • LCCN
    77602784
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    Washington, D.C.
  • ページ数/冊数
    iv, 390 p.
  • 大きさ
    28 cm
  • 分類
  • 件名
  • 親書誌ID
ページトップへ