Taste of Israel : a Mediterranean feast

著者

    • Ganor, Avi
    • Maiberg, Ron

書誌事項

Taste of Israel : a Mediterranean feast

Avi Ganor, Ron Maiberg ; with Zachi Bukshester and Kenneth R. Windsor

Prion, 1990

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内容説明・目次

内容説明

A guide to the food and drink on a modern Israeli table: fresh farm-made cheese and yoghurts; charcoal-grilled meats and kebabs; traditional casseroles; fish and fowl; and salads and fruit. It includes sections on street food, such as filo pastries, and Israeli wines and distilled liquors.

「Nielsen BookData」 より

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA36017756
  • ISBN
    • 1853750417
  • 出版国コード
    uk
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    London
  • ページ数/冊数
    240 p.
  • 大きさ
    30 cm
  • 分類
  • 件名
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