ビーン・ブック : 世界の豆料理 オードブルからデザートまで

Author(s)

Bibliographic Information

ビーン・ブック : 世界の豆料理 オードブルからデザートまで

パトリシア・グレゴリー著 ; 新井雅代訳

朝日新聞社, 1996.4

Other Title

Bean banquets,from Boston to Bombay.

Title Transcription

ビーン ブック : セカイ ノ マメ リョウリ オードブル カラ デザート マデ

Available at  / 3 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 健康な生活のための処方箋
  • 乾燥豆はすばらしい!
  • すぐれた豆の栄養
  • 乾燥豆ミニ図鑑
  • さあ、豆をゆでましょう
  • このレシピの使い方
  • 料理材料ミニ事典
  • オードブル
  • スープ
  • サラダ〔ほか〕

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA36244510
  • ISBN
    • 4022220015
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Original Language Code
    eng
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    159p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top