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Spice science and technology

Kenji Hirasa, Mitsuo Takemasa

(Food science and technology / editors, Steven R. Tannenbaum, Pieter Walstra, 89)

Marcel Dekker, c1998

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注記

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内容説明・目次

内容説明

Offers concise coverage of spices and herbs from basic science to the most recent developments in spice functions and applications. Introduces a new patterning theory of extensive spice use in various types of food preparations.

目次

  • Spices and herbs - basic concepts
  • spice qualities and specifications
  • cooking with spices
  • the patterning theory of spice use
  • physiological effects of spice components
  • antimicrobial and antioxidant properties of spices
  • the physiological effects of aroma/flavour.

「Nielsen BookData」 より

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詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA36970115
  • ISBN
    • 0824701445
  • LCCN
    98008039
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    New York
  • ページ数/冊数
    v, 219 p.
  • 大きさ
    24 cm
  • 分類
  • 件名
  • 親書誌ID
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