食品加工学実験・実習書

Bibliographic Information

食品加工学実験・実習書

近藤栄昭[ほか]著

光生館, 1996.3

訂正第2刷

Title Transcription

ショクヒン カコウガク ジッケン ジッシュウショ

Related Bibliography 1 items

Note

参考文献: p213

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 実験編(食品加工実験;食品保蔵実験;微生物実験;バイオテクノロジー;食品組織の観察;食品の官能検査)
  • 実習編(穀類;いも類;種実類;豆類;魚介・海藻類;鳥獣鯨肉類;乳類;野菜類;果実類;きのこ類;調味料および香辛料;菓子類)
  • 資料編(オリジナル加工食品の試作;食品の表示;食品の品質評価法;官能検査の実施手順;食品成分分析法;微生物実験;数値表;レポートの例)

by "BOOK database"

Details
  • NCID
    BA40036787
  • ISBN
    • 4332040287
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    2, iv, 220p
  • Size
    26cm
Page Top