Enzymes, enzyme mechanisms, proteins, and aspects of NO chemistry
著者
書誌事項
Enzymes, enzyme mechanisms, proteins, and aspects of NO chemistry
(Comprehensive natural products chemistry / editors-in-chief, Sir Derek Barton, Koji Nakanishi ; executive editor, Otto Meth-Cohn, v. 5)
Elsevier, 1999
大学図書館所蔵 全54件
  青森
  岩手
  宮城
  秋田
  山形
  福島
  茨城
  栃木
  群馬
  埼玉
  千葉
  東京
  神奈川
  新潟
  富山
  石川
  福井
  山梨
  長野
  岐阜
  静岡
  愛知
  三重
  滋賀
  京都
  大阪
  兵庫
  奈良
  和歌山
  鳥取
  島根
  岡山
  広島
  山口
  徳島
  香川
  愛媛
  高知
  福岡
  佐賀
  長崎
  熊本
  大分
  宮崎
  鹿児島
  沖縄
  韓国
  中国
  タイ
  イギリス
  ドイツ
  スイス
  フランス
  ベルギー
  オランダ
  スウェーデン
  ノルウェー
  アメリカ
注記
Includes index
内容説明・目次
内容説明
Hardbound. This volume describes the dramatic advances in studies of the structure and function of enzymes which have led to an understanding of the rich chemistry used by nature to construct molecules and how the enzymes of natural products biosynthesis catalyze these reactions. Natural products are synthesized from simple precursors through a series of enzyme mediated reactions that are exquisitely selective and efficient. Questions about the mechanisms of these reactions and what features of enzyme catalytic sites are important for stabilizing transition states and reactive intermediates have been addressed by combining studies in mechanistic organic chemistry, structural biology, and molecular genetics. Except in rare instances, the enzymes of natural products biosynthesis are not found in abundance, and as a consequence, they are not readily available for study from natural sources. This situation has changed through the dramatic advances in gen
「Nielsen BookData」 より