料理器具
Author(s)
Bibliographic Information
料理器具
(新・食品事典 / 河野友美編, 14)
真珠書院, 1999.5
- Title Transcription
-
リョウリ キグ
Available at / 109 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
596||KO76||141032864
-
Library, Doshisha Women's College of Liberal Arts今
A596||K612||14WD;0081000646/WD;9981006655/WD;0381015106/WD;0381015130
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
おもな参考文献: p307-308
Description and Table of Contents
Description
調理時に用いる一般的な器具を主に、茶碗やグラスなどの食器類、こんろやオーブンなどの加熱器具、冷蔵庫、土師器・須恵器・供饗・折櫃など歴史的なものなどを収録した料理器具の事典。50音順配列。巻末に、語句索引を付す。
Table of Contents
- 料理器具(料理器具の歴史;食器の歴史;料理器具・食器の心理学;料理器具・食器と言葉)
- 料理器具・食器各論(アイスクリームディッシャー;アイストング;会津塗;アイスピック ほか)
by "BOOK database"