Bibliographic Information

料理器具

河野友美編

(新・食品事典 / 河野友美編, 14)

真珠書院, 1999.5

Title Transcription

リョウリ キグ

Available at  / 109 libraries

Note

おもな参考文献: p307-308

Description and Table of Contents

Description

調理時に用いる一般的な器具を主に、茶碗やグラスなどの食器類、こんろやオーブンなどの加熱器具、冷蔵庫、土師器・須恵器・供饗・折櫃など歴史的なものなどを収録した料理器具の事典。50音順配列。巻末に、語句索引を付す。

Table of Contents

  • 料理器具(料理器具の歴史;食器の歴史;料理器具・食器の心理学;料理器具・食器と言葉)
  • 料理器具・食器各論(アイスクリームディッシャー;アイストング;会津塗;アイスピック ほか)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA41621738
  • ISBN
    • 4880091146
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    10, 316p
  • Size
    19cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top