Bibliographic Information

要説食品学総論

廣田才之責任編集 ; 浅野勉 [ほか] 共著

建帛社, 1998.4

第2版

Title Transcription

ヨウセツ ショクヒンガク ソウロン

Available at  / 16 libraries

Note

参考図書: p209-210

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 食品の種類と分類
  • 第2章 食品成分表
  • 第3章 食品の栄養特性—一次機能
  • 第4章 食品の嗜好特性—二次機能
  • 第5章 食品の生体調節機能特性—三次機能

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA42426159
  • ISBN
    • 4767902096
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    217p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top