Recommandations pour la préparation et la distribution des aliments congelés Recommendations for the processing and handling of frozen foods

書誌事項

Recommandations pour la préparation et la distribution des aliments congelés = Recommendations for the processing and handling of frozen foods

(Bulletin de l'Institut international du froid. annexe, 1972)

Institut International du froid, 1972

2e éd

タイトル別名

Aliments congelés = Frozen foods

大学図書館所蔵 件 / 1

この図書・雑誌をさがす

注記

French and English on opposite pages

関連文献: 1件中  1-1を表示

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA43511741
  • LCCN
    85868014
  • 出版国コード
    fr
  • タイトル言語コード
    fre
  • 本文言語コード
    engfre
  • 出版地
    Paris
  • ページ数/冊数
    240 p.
  • 大きさ
    24 cm
  • 分類
  • 親書誌ID
ページトップへ