乾めん入門

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乾めん入門

安藤剛久著 ; 全国乾麺協同組合連合会監修

(食品知識ミニブックスシリーズ)

日本食糧新聞社, 1999.9

改訂版

Title Transcription

カンメン ニュウモン

Available at  / 18 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 日本のめん類の歴史
  • 2 乾めんの概要
  • 3 原料
  • 4 めんの製法
  • 5 めんの科学
  • 6 ゆで
  • 7 品質と表示
  • 8 めんの食味・食感
  • 9 めんつゆ
  • 10 その他の事柄

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Details

  • NCID
    BA44614433
  • ISBN
    • 488927099X
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    x, 234p
  • Size
    18cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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