日本食品標準成分表の改訂に関する調査報告 : 五訂日本食品標準成分表

Bibliographic Information

日本食品標準成分表の改訂に関する調査報告 : 五訂日本食品標準成分表

科学技術庁資源調査会編

(科学技術庁資源調査会報告, 第124号)

大蔵省印刷局, 2000.12

Other Title

五訂日本食品標準成分表

Standard tables of food composition in Japan. 5th rev. ed.

日本食品標準成分表

Title Transcription

ニホン ショクヒン ヒョウジュン セイブンヒョウ ノ カイテイ ニ カンスル チョウサ ホウコク : ゴテイ ニホン ショクヒン ヒョウジュン セイブンヒョウ

Available at  / 172 libraries

Note

初版2刷(2004.1)より出版者名変更: 大蔵省印刷局→国立印刷局

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 説明(日本食品標準成分表の目的及び性格;五訂日本食品標準成分表)
  • 第2章 五訂日本食品標準成分表(本表)(穀類;いも及びでん粉類 ほか)
  • 第3章 五訂日本食品標準成分表(別表)(マンガン)
  • 第4章 資料(食品群別留意点;原動物、原植物の学名)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA49780440
  • ISBN
    • 4173117213
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    viii, 589p
  • Size
    30cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top