日本食品標準成分表の改訂に関する調査報告 : 五訂日本食品標準成分表
Author(s)
Bibliographic Information
日本食品標準成分表の改訂に関する調査報告 : 五訂日本食品標準成分表
(科学技術庁資源調査会報告, 第124号)
大蔵省印刷局, 2000.12
- Other Title
-
五訂日本食品標準成分表
Standard tables of food composition in Japan. 5th rev. ed.
日本食品標準成分表
- Title Transcription
-
ニホン ショクヒン ヒョウジュン セイブンヒョウ ノ カイテイ ニ カンスル チョウサ ホウコク : ゴテイ ニホン ショクヒン ヒョウジュン セイブンヒョウ
Available at / 172 libraries
-
Kinjo Gakuin University Library
498.51/G71/2イ0346479,
498.51/N71/2bウ0375419, 498.51/G71/2ア0337642, 498.51/G71/20332785 -
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
498.51/KA16101034858
-
Japan International Research Center for Agricultural Sciences Library
498.5||Kag||||図書館190000024692
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
498.51||N71||5訂20010880
-
Agriculture, Forestry and Fisheries Research Information Technology Center (AFFRIT)
G-15||Sho||2000310000592751
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
初版2刷(2004.1)より出版者名変更: 大蔵省印刷局→国立印刷局
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 第1章 説明(日本食品標準成分表の目的及び性格;五訂日本食品標準成分表)
- 第2章 五訂日本食品標準成分表(本表)(穀類;いも及びでん粉類 ほか)
- 第3章 五訂日本食品標準成分表(別表)(マンガン)
- 第4章 資料(食品群別留意点;原動物、原植物の学名)
by "BOOK database"