Nutrition in sport

著者

    • Neumann, Georg

書誌事項

Nutrition in sport

Georg Neumann ; [translated by Paul D. Chilvers-Grierson]

Meyer & Meyer Sport, c2001

タイトル別名

Ernährung im Sport

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注記

Translation, with original German text, of: Ernährung im Sport. 2. überarbeitete Aufl

Originally published: Aachen : Meyer und Meyer, 1998

Includes bibliographical references (p. 192-199) and index

内容説明・目次

内容説明

The main objective of sports nutrition is to deal with strain, to process that strain, and to recover quickly. This text does not deliver dietary recipes but rather makes recommendations for physiologically useful dietary planning before, during and after strain in various sports.

「Nielsen BookData」 より

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA50397012
  • ISBN
    • 1841260037
  • 出版国コード
    uk
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 原本言語コード
    ger
  • 出版地
    Oxford
  • ページ数/冊数
    207 p.
  • 大きさ
    21 cm
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