書誌事項

Nutritional and functional properties of squid and cuttlefish

edited by Masayo Okuzumi, Tateo Fujii

National Cooperative Association of Squid Processors, 2000

タイトル別名

イカの栄養・機能成分

大学図書館所蔵 件 / 3

この図書・雑誌をさがす

注記

"35th Aniversary Commemorative Publication."

"Translated from the Japanese original, first published by Seizando Shoten on May 18, 2000, under the title "イカの栄養・機能成分(Ika no eiyo kino seibun)" -- T.p. verso

Includes bibliographical references and index

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA50807522
  • 出版国コード
    ja
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 原本言語コード
    jpn
  • 出版地
    Tokyo
  • ページ数/冊数
    xvi, 223 p.
  • 大きさ
    22 cm
ページトップへ