Novel methods for enjoying the beneficial effects to human health and maintaining the safety of seafood in the 21th century : report of research project for the C.O.E. 21世紀型食資源の複合的機能活用と危害因子制御に関する研究 : 「卓越した研究プロジェクトC.O.E.に向けた研究」成果報告書

Author(s)

Bibliographic Information

Novel methods for enjoying the beneficial effects to human health and maintaining the safety of seafood in the 21th century : report of research project for the C.O.E. = 21世紀型食資源の複合的機能活用と危害因子制御に関する研究 : 「卓越した研究プロジェクトC.O.E.に向けた研究」成果報告書

Department of Food Science and Technology, Tokyo University of Fisheries, 2000.5

Title Transcription

21セイキガタ ショク シゲン ノ フクゴウテキ キノウ カツヨウ ト キガイ インシ セイギョ ニ カンスル ケンキュウ : タクエツ シタ ケンキュウ プロジェクト C.O.E. ニ ムケタ ケンキュウ セイカ ホウコクショ

Available at  / 1 libraries

Search this Book/Journal

Note

Term: Apr/1999-Mar/2000

Members: project leader: Hideaki Yamanaka, investigators: Tateo Fujii ... et al

Details

  • NCID
    BA51961845
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    eng
  • Text Language Code
    engjpn
  • Place of Publication
    Tokyo
  • Pages/Volumes
    381 p.
  • Size
    30cm
Page Top