Bibliographic Information

外食産業における情報化の現状

外食産業総合調査研究センター編集

(情報システムシリーズ, 4)

外食産業総合調査研究センター, 2001.9

Title Transcription

ガイショク サンギョウ ニ オケル ジョウホウカ ノ ゲンジョウ

Available at  / 31 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 調査の概要
  • 調査結果のまとめ—情報化6つのポイント
  • 本論(情報化の状況;情報化の阻害要因;業務領域別情報化の状況;インターネットの活用状況;インターネットによる食材調達)
  • 参考資料

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA54598810
  • ISBN
    • 4906357148
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    67p
  • Size
    30cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top