食品の微生物危害と危険評価 : 卵・ブロイラーのサルモネラ菌とインスタント食品のリステリア菌

Bibliographic Information

食品の微生物危害と危険評価 : 卵・ブロイラーのサルモネラ菌とインスタント食品のリステリア菌

国際連合食糧農業機関 (FAO), 世界保健機関 (WHO) 編 ; [鈴木皓訳]

(資料, 第400号. 世界の食料・農林水産業データファイル||セカイ ノ ショクリョウ ノウリン スイサンギョウ データ ファイル ; No.13)

国際食糧農業協会, 2001.11

Other Title

Joint FAO/WHO expert consultation on risk assessment of microbiological hazards in foods

Title Transcription

ショクヒン ノ ビセイブツ キガイ ト キケン ヒョウカ : タマゴ・ブロイラー ノ サルモネラキン ト インスタント ショクヒン ノ リステリアキン

Available at  / 26 libraries

Search this Book/Journal

Note

FAO/WHO合同専門家会議報告書 (2000年7月17日〜21日, ローマ)

Related Books: 1-1 of 1

  • 資料

    国際食糧農業協会

Details

  • NCID
    BA54690879
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Original Language Code
    eng
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    viii, 90p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top