食品の微生物危害と危険評価 : 卵・ブロイラーのサルモネラ菌とインスタント食品のリステリア菌
Author(s)
Bibliographic Information
食品の微生物危害と危険評価 : 卵・ブロイラーのサルモネラ菌とインスタント食品のリステリア菌
(資料, 第400号. 世界の食料・農林水産業データファイル||セカイ ノ ショクリョウ ノウリン スイサンギョウ データ ファイル ; No.13)
国際食糧農業協会, 2001.11
- Other Title
-
Joint FAO/WHO expert consultation on risk assessment of microbiological hazards in foods
- Title Transcription
-
ショクヒン ノ ビセイブツ キガイ ト キケン ヒョウカ : タマゴ・ブロイラー ノ サルモネラキン ト インスタント ショクヒン ノ リステリアキン
Available at / 26 libraries
-
Japan International Research Center for Agricultural Sciences Library
FAO||DAT||01-05||FAOJ0594358
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
FAO/WHO合同専門家会議報告書 (2000年7月17日〜21日, ローマ)