「辻調」直伝味ごはんと一汁一菜

Bibliographic Information

「辻調」直伝味ごはんと一汁一菜

畑耕一郎著

(講談社のお料理BOOK)

講談社, 2001.7

Title Transcription

ツジチョウ ジキデン アジゴハン ト イチジュウ イッサイ

Available at  / 3 libraries

Description and Table of Contents

Description

家庭和食の大基本=飯・汁・菜。ひと味あかぬけさせる技のツボを徹底的に伝授します。

Table of Contents

  • 直伝第1章 野菜は「浸し」でうまさ倍増
  • 直伝第2章 ひと仕事して造りをサラダ感覚で楽しむ
  • 直伝第3章 おいしいごはんは、それだけで大満足
  • 直伝第4章 ごはんによく合う具だくさんの汁
  • レシピ上の質問何でも受けつけます
  • よくわかる魚のおろし方

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA54863354
  • ISBN
    • 406271521X
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    127p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top