ステーキ指南 : 豪快 男の手料理

Author(s)

Bibliographic Information

ステーキ指南 : 豪快 男の手料理

(講談社文庫)

講談社, 1987.6

Title Transcription

ステーキ シナン : ゴウカイ オトコ ノ テリョウリ

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 1 libraries

Note

監修:柴田卓三

Description and Table of Contents

Description

料理は難しく考える必要はない。とくにステーキは、シンプルな調理法こそ最大の秘訣—。日比谷松本楼の名物シェフが、百種類余のステーキ料理をすべてテフロンのフライパンひとつで自ら製作し、かなめのポイントをズバリ指南する。その調理は豪快にして美味。これぞ男のためのオリジナル・カラー文庫。

Table of Contents

  • 1 ビーフステーキ
  • 2 ポークステーキ
  • 3 マトンステーキ
  • 4 チキンステーキ
  • 5 シーフードステーキ
  • 6 加工肉ステーキ
  • 7 ハンバーグステーキ
  • 8 チーズステーキ
  • 9 忽菜ステーキ

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA54881389
  • ISBN
    • 4061840037
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    229p
  • Size
    15cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top