料理のコツを科学する : おいしさの謎解き

Bibliographic Information

料理のコツを科学する : おいしさの謎解き

杉田浩一著

(プレイブックスインテリジェンス)

青春出版社, 2002.4

Title Transcription

リョウリ ノ コツ オ カガク スル : オイシサ ノ ナゾトキ

Description and Table of Contents

Description

天ぷら、煮物、焼き魚…材料だけではない“うまさ”の秘密とはいったい何か。

Table of Contents

  • 第1章 おいしさとは何か
  • 第2章 料理のコツと科学(ご飯・麺・パンの料理;肉料理;魚料理;卵料理;野菜・イモ料理 ほか)
  • 第3章 調味料と道具(調味料・その他;調理の道具)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1
Details
  • NCID
    BA56246701
  • ISBN
    • 4413040155
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    205p
  • Size
    18cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top