Culture of the fork : a brief history of food in Europe

著者

    • Rebora, Giovanni
    • Sonnenfeld, Albert

書誌事項

Culture of the fork : a brief history of food in Europe

Giovanni Rebora ; translated by Albert Sonnenfeld

(Arts and traditions of the table : perspectives on culinary history)

Columbia University Press, c2001

  • : cloth

タイトル別名

La civiltà della forchetta

大学図書館所蔵 件 / 14

この図書・雑誌をさがす

注記

Includes bibliographical references (p. 179-184) and index

関連文献: 1件中  1-1を表示

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA56771723
  • ISBN
    • 0231121504
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 原本言語コード
    ita
  • 出版地
    New York
  • ページ数/冊数
    xvii, 196 p.
  • 大きさ
    24 cm
  • 親書誌ID
ページトップへ