Bibliographic Information

調理科学

村山篤子, 大羽和子, 福田靖子編著 ; 阿久澤さゆり[ほか]執筆

建帛社, 2002.5

Title Transcription

チョウリ カガク

Available at  / 73 libraries

Note

その他の執筆者: 藤井恵子, 名倉秀子, 升井洋至, 永山スミ

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 おいしさの科学
  • 第2章 調理と食品成分の変化
  • 第3章 調理操作
  • 第4章 食品素材と調理
  • 第5章 人間・環境と調理
  • 資料 家庭でできる食中毒予防の6つのポイント

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA57092523
  • ISBN
    • 9784767902739
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vi, 190p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top