味覚三昧
Author(s)
Bibliographic Information
味覚三昧
(中公文庫, BIBLIO)
中央公論新社, 2002.5
改版
- Title Transcription
-
ミカク ザンマイ
Available at / 10 libraries
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Description and Table of Contents
Description
懐石料理六十年、料理一筋に生きた名代の庖宰、故・辻嘉一。先代辻留主人が、日本中に足を運び、古今の文献を渉猟して美味真味を探求。合計二百余種の食味を談じた、食通のための本格的労作。
Table of Contents
- 米
- 酒
- 貝
- 魚
- 土
- 瓜
- 鮎
- 水
- 豆
- 鍋
- 根
- 蝦
- 餅
- 藻
- 芽
- 花
- 歯
- 雨
- 鰻
- 塩
- 芋
- 菌
- 蟹
- 火
- 陽
- 鰮
- 箸
- 甘
- 竹
- 苦
by "BOOK database"