アルギン酸オリゴ糖修飾による魚類筋原線維タンパク質の機能性改変

Bibliographic Information

アルギン酸オリゴ糖修飾による魚類筋原線維タンパク質の機能性改変

研究代表者 佐伯宏樹

(科学研究費補助金(基盤研究(C)(1))研究成果報告書, 平成12年度〜13年度)

[北海道大学大学院水産科学研究科], 2002.3

Title Transcription

アルギンサン オリゴトウ シュウショク ニヨル ギョルイ キンゲンセンイ タンパクシツ ノ キノウセイ カイヘン

Available at  / 2 libraries

Search this Book/Journal

Note

課題番号:12660182

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA57496114
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    [函館]
  • Pages/Volumes
    47p
  • Size
    30cm
  • Parent Bibliography ID
Page Top