青果物の活性酸素消去機能に基づいた鮮度評価 : ピーマン果実をモデルとして

Author(s)

    • 今堀, 義洋 イマホリ, ヨシヒロ

Bibliographic Information

青果物の活性酸素消去機能に基づいた鮮度評価 : ピーマン果実をモデルとして

研究代表者 今堀義洋

(科学研究費補助金基盤研究(C)(2)研究成果報告書, 平成11年度-平成13年度)

[今堀義洋], 2002.3

Title Transcription

セイカブツ ノ カッセイ サンソ ショウキョ キノウ ニ モトズイタ センド ヒョウカ : ピーマン カジツ オ モデル ト シテ

Available at  / 1 libraries

Search this Book/Journal

Note

課題番号: 11660035

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA57631333
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    [堺]
  • Pages/Volumes
    35p
  • Size
    30cm
  • Parent Bibliography ID
Page Top