文献にみる食品の変色対策 : 生鮮食品と加工食品の製造・保存における変色・退色・褐変

Author(s)

Bibliographic Information

文献にみる食品の変色対策 : 生鮮食品と加工食品の製造・保存における変色・退色・褐変

(インフォーメディア・シリーズ, No.26)

流通システム研究センター, 2002.6

Title Transcription

ブンケン ニ ミル ショクヒン ノ ヘンショク タイサク : セイセン ショクヒン ト カコウ ショクヒン ノ セイゾウ・ホゾン ニ オケル ヘンショク・タイショク・カッヘン

Available at  / 20 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 食品の色と変色(食品の色とその変化;食品の褐変)
  • 2 食品の変色に関する苦情(食品に関する苦情の動向;食品の変色に関する苦情)
  • 3 品目別変色原因とその対策(穀類・茶;野菜;果実;農産加工品;水産物;水産加工品;畜産品;畜産加工品・乳製品;加工食品・調理食品;飲料)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA57648008
  • ISBN
    • 4897450268
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    iv, 183p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Parent Bibliography ID
Page Top