多糖ゲル食品の冷・解凍による劣化のメカニズム

Author(s)

    • 北村, 進一 キタムラ, シンイチ

Bibliographic Information

多糖ゲル食品の冷・解凍による劣化のメカニズム

研究代表者 北村進一

(科学研究費補助金基盤研究(C)(2)研究成果報告書, 平成12年度-平成13年度)

[北村進一], 2002.3

Title Transcription

タトウ ゲル ショクヒン ノ レイカイトウ ニ ヨル レッカ ノ メカニズム

Available at  / 1 libraries

Search this Book/Journal

Note

課題番号: 12680136

参考文献: 各章末

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA57997867
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    [堺]
  • Pages/Volumes
    47p
  • Size
    30cm
  • Parent Bibliography ID
Page Top