Bibliographic Information

料理歳時記

辰巳浜子著

(中公文庫)

中央公論新社, 2002.9

改版

Title Transcription

リョウリ サイジキ

Available at  / 35 libraries

Description and Table of Contents

Description

いまや、まったく忘れられようとしている昔ながらの食べ物の知恵、お総菜のコツを、およそ四〇〇種の材料をとりあげて四季をおってあますところなく記した、日本の“おふくろの味”総集篇。

Table of Contents

  • 春(金柑・杏・林檎;蕗 ほか)
  • 夏(柿の葉ずし;滝川豆腐・卯の花 ほか)
  • 秋(秋鯖;秋刀魚 ほか)
  • 冬(鮭;鱈 ほか)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA58793217
  • ISBN
    • 9784122040939
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    238p
  • Size
    16cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top