Bibliographic Information

ライフスタイルの変化と食品産業 : 食の外部化と安全・安心志向

食料・農業政策研究センター編

(食料白書 / 農政研究センター編, 2003(平成15)年版)

食料・農業政策研究センター , 農山漁村文化協会 (発売), 2002.12

Title Transcription

ライフ スタイル ノ ヘンカ ト ショクヒン サンギョウ : ショク ノ ガイブカ ト アンゼン アンシン シコウ

Available at  / 156 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 総論と要約
  • 2 消費者の食に対する意識と行動
  • 3 食の変化とイノベーション
  • 4 消費者ニーズと外食産業
  • 5 健全な食品産業の発展に向けて(消費者ニーズと健全な食品産業の発展に向けて;健全な外食産業の発展に向けて)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

  • 食料白書

    農政研究センター編

    御茶の水書房 1979-

    Available at 4 libraries

Details

  • NCID
    BA59878133
  • ISBN
    • 4540021915
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京,東京
  • Pages/Volumes
    134p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top