Food of North Italy : authentic recipes from Piedmont, Lombardy, and Valle d'Aosta
著者
書誌事項
Food of North Italy : authentic recipes from Piedmont, Lombardy, and Valle d'Aosta
(Periplus world cookbooks)
Periplus, c2002
大学図書館所蔵 全2件
  青森
  岩手
  宮城
  秋田
  山形
  福島
  茨城
  栃木
  群馬
  埼玉
  千葉
  東京
  神奈川
  新潟
  富山
  石川
  福井
  山梨
  長野
  岐阜
  静岡
  愛知
  三重
  滋賀
  京都
  大阪
  兵庫
  奈良
  和歌山
  鳥取
  島根
  岡山
  広島
  山口
  徳島
  香川
  愛媛
  高知
  福岡
  佐賀
  長崎
  熊本
  大分
  宮崎
  鹿児島
  沖縄
  韓国
  中国
  タイ
  イギリス
  ドイツ
  スイス
  フランス
  ベルギー
  オランダ
  スウェーデン
  ノルウェー
  アメリカ
注記
Featuring recipes from the restrants: Ristorante Belvedere, Trattoria Bologna, Ristorante del Cambio, Ristorante Chez Pierre, La Contea Ristorante, Ristorante Il Griso, Antica Osteria del Ponte, Osteria di via Solata
Includes index
Distributed by: Tuttle Publishing (USA, Japan, Korea), Berkeley Books (Asia Pacific)
内容説明・目次
内容説明
This collection of over 60 recipes from all over northwest Italy reveals the culinary treasures of Piedmont, Lombardy and Valle d'Aosta. These regions are known for their beautiful scenery and the country's tastiest food. Piedmont is famous for it's rich sophisticated dishes, especially those from Turin, once the capital of the Savoy dynasty. With colour photography and fascinating insights into the region, "The Food of North Italy" is designed for lovers of Italian food.
「Nielsen BookData」 より