澱粉科学の事典
Author(s)
Bibliographic Information
澱粉科学の事典
朝倉書店, 2003.3
- Title Transcription
-
デンプン カガク ノ ジテン
Available at / 167 libraries
-
Okayama University Institute of Plant Science and Resources Branch Library植物研図
380/91205000219828
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
588.2||F981057295,1057906
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
588.2:F985010207701
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
文献: 節末
その他の編集者: 小巻利章, 檜作進, 貝沼圭二
Description and Table of Contents
Description
澱粉と関連酵素・糖質の基礎と応用。
Table of Contents
- 第1編 澱粉の基礎科学(澱粉の科学史;澱粉の分子構造;澱粉粒と固体構造 ほか)
- 第2編 澱粉関連酵素の科学(総論;澱粉関連酵素の構造と作用特性)
- 第3編 各種澱粉・糖質の製造とその特性および応用(総論;澱粉の製造法;化工澱粉とその利用 ほか)
by "BOOK database"