食品凍結における伝熱と品質変化を連結する階層的研究

Author(s)

Bibliographic Information

食品凍結における伝熱と品質変化を連結する階層的研究

研究代表者 多田幸生

(科学研究費補助金基盤研究(C)(2)研究成果報告書, 平成11年度~平成13年度)

[多田幸生], 2002.3

Title Transcription

ショクヒン トウケツ ニ オケル デンネツ ト ヒンシツ ヘンカ ヲ レンケツスル カイソウテキ ケンキュウ

Available at  / 1 libraries

Search this Book/Journal

Note

研究課題番号 : 11650213

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA61890969
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpneng
  • Place of Publication
    [金沢]
  • Pages/Volumes
    30枚
  • Size
    30cm
  • Parent Bibliography ID
Page Top