Bibliographic Information

男の手料理

池田満寿夫著

(中公文庫, [BIBLIO])

中央公論新社, 2003.4

改版

Title Transcription

オトコ ノ テリョウリ

Available at  / 11 libraries

Description and Table of Contents

Description

とびきりの美食だけが料理の醍醐味ではない。機転の有無が男の料理の決め手となる。その時々の素材、季節感、時間的制約などに応じて自由に考えながら作る、楽しくてオイシイ、男のための料理エッセイ。

Table of Contents

  • コロンブスの卵丼
  • 関脇のエビ料理
  • 揚げドウフ
  • ジャンボ茶碗むし
  • ナスのギョーザ
  • 日本人だけのスパゲッティ
  • オリジナル・パオピン
  • 漬物の焼飯
  • カキの天ぷら丼
  • フライもどき〔ほか〕

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA6219247X
  • ISBN
    • 412204202X
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    216p
  • Size
    16cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top