食事管理のための日常食品成分表 : やさしく,わかりやすく,つかいやすい

Bibliographic Information

食事管理のための日常食品成分表 : やさしく,わかりやすく,つかいやすい

出浦照國監修 ; 樋口久美子編集

医歯薬出版, 2003.5

Title Transcription

ショクジ カンリ ノ タメ ノ ニチジョウ ショクヒン セイブンヒョウ : ヤサシク ワカリヤスク ツカイヤスイ

Available at  / 102 libraries

Note

食品名さくいん: p241-255

Details

  • NCID
    BA62451079
  • ISBN
    • 4263704223
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xi, 255p
  • Size
    15×21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top