大豆たん白質-油-水系ゲルを用いた新規発酵食品の熟成機構の解析

Author(s)

    • 安田, 正昭 ヤスダ, マサアキ

Bibliographic Information

大豆たん白質-油-水系ゲルを用いた新規発酵食品の熟成機構の解析

安田正昭研究代表

(科学研究費補助金(一般研究C)研究成果報告書, 平成4~5年度||ヘイセイ 4 5ネンド)

[琉球大学], [1994.3]

Title Transcription

ダイズ タンパクシツ アブラ スイケイ ゲル オ モチイタ シンキ ハッコウ ショクヒン ノ ジュクセイ キコウ ノ カイセキ

Available at  / 1 libraries

Search this Book/Journal

Note

研究分担者: 屋宏典、和田浩二

課題番号: 04660148

文献: p37

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA63293450
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpneng
  • Place of Publication
    [西原町(沖縄県)]
  • Pages/Volumes
    37p
  • Size
    30cm
  • Parent Bibliography ID
Page Top