調理と医食同源 : 厨房にみる味の秘訣

Author(s)

Bibliographic Information

調理と医食同源 : 厨房にみる味の秘訣

(キッコーマンビデオライブラリー世界の食文化 / キッコーマン国際食文化研究センター企画, . 中国の食文化||チュウゴク ノ ショクブンカ)

ソニーPCL, c2000

Videorecording(Videocassette)

Title Transcription

チョウリ ト イショク ドウゲン : チュウボウ ニミル アジ ノ ヒケツ

Available at  / 9 libraries

Search this Book/Journal

Note

監督: 重森貝崙

監修: 中山時子, 木村春子

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA63415671
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    [東京]
  • Pages/Volumes
    ビデオカセット1巻 (33分)
  • Parent Bibliography ID
Page Top