Bibliographic Information

地域の保存食

服部幸應, 服部津貴子監修・著

(「食」で地域探検, 6)

岩崎書店, 2003.4

Title Transcription

チイキ ノ ホゾンショク

Available at  / 24 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 近畿地方・和歌山県—梅干
  • 東北地方・秋田県—いぶりがっこ
  • 東北地方・岩手県—金婚づけ
  • 中部地方・長野県—野沢菜づけ
  • 近畿地方・滋賀県—近江牛のみそづけ
  • 北海道—新巻ザケ
  • 中部地方・岐阜県—アユの甘露煮
  • 関東地方・千葉県—イワシのごまづけ
  • 中部地方・静岡県—たたみイワシ
  • 関東地方・栃木県—かんぴょう
  • 中部地方・長野県—しみどうふ
  • 四国地方・徳島県—鳴門ワカメ
  • 九州地方・佐賀県—有明ノリ
  • 九州地方・大分県—乾ししいたけ

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA63569391
  • ISBN
    • 4265044662
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    43p
  • Size
    29cm
  • Classification
  • Parent Bibliography ID
Page Top