Basic studies in food science : proceedings of the Sixth International Congress of Food Science and Technology, Dublin, September 18-23, 1983

書誌事項

Basic studies in food science : proceedings of the Sixth International Congress of Food Science and Technology, Dublin, September 18-23, 1983

editors, J. V. McLoughlin, B. M. McKenna

(Research in food science and nutrition, v. 2)

Boole, 1983

  • : hdb
  • : pbk

大学図書館所蔵 件 / 4

この図書・雑誌をさがす

注記

Includes bibliographies and index

関連文献: 1件中  1-1を表示

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA63922261
  • ISBN
    • 0906783267
    • 0906783275
  • 出版国コード
    ie
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    Dublin
  • ページ数/冊数
    xiii, 225 p.
  • 大きさ
    25 cm
  • 親書誌ID
ページトップへ