Food science and technology : present status and future direction : proceedings of the Sixth International Congress of Food Science and Technology, September 1983, Dublin

書誌事項

Food science and technology : present status and future direction : proceedings of the Sixth International Congress of Food Science and Technology, September 1983, Dublin

editors, J. V. McLoughlin, and B. M. McKenna

(Research in food science and nutrition, v. 5)

Boole, 1984

  • : hdb
  • : pbk

大学図書館所蔵 件 / 1

この図書・雑誌をさがす

関連文献: 1件中  1-1を表示

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA63923570
  • ISBN
    • 0906783372
    • 0906783380
  • 出版国コード
    ie
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    Dublin
  • ページ数/冊数
    xi, 427 p.
  • 大きさ
    25 cm
  • 親書誌ID
ページトップへ