脂質酸化物による動脈硬化発症の分子機構と食品成分による制御

Bibliographic Information

脂質酸化物による動脈硬化発症の分子機構と食品成分による制御

研究代表者 今泉勝己

(科学研究費補助金(基盤研究(B)(2))研究成果報告書, 平成13年度-平成14年度)

[九州大学], 2003.5

Other Title

平成13年度-平成14年度科学研究費補助金(基盤研究(B)(2))研究成果報告書(13460059)

Title Transcription

シシツ サンカブツ ニヨル ドウミャク コウカ ハッショウ ノ ブンシ キコウ ト ショクヒン セイブン ニヨル セイギョ

Search this Book/Journal

Note

研究分担者:佐藤匡央ほか

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA63961558
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpneng
  • Place of Publication
    [福岡]
  • Pages/Volumes
    1冊
  • Size
    30cm
  • Parent Bibliography ID
Page Top