Bibliographic Information

食品学I・II

菅原龍幸, 福澤美喜男編著 ; 飯野久栄〔ほか〕共著

建帛社, 2004.2

新訂版

Other Title

食品学

食品学I II

新・食品学 : 総論・各論

Title Transcription

ショクヒンガク I II

Available at  / 53 libraries

Note

「新・食品学 : 総論・各論」(2002年4月発行)の改訂

その他の著者: 佐々木弘子, 橋本俊二郎, 松本富子

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 食品
  • 食品の一般成分
  • 食品の嗜好成分
  • 食品の特殊成分
  • 食品の物性
  • 食品の供給と消費
  • 穀類
  • いも類
  • 豆類
  • 種実類〔ほか〕

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA65925679
  • ISBN
    • 4767903165
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    372p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top