フードプロテオミクスへの展望

Bibliographic Information

フードプロテオミクスへの展望

井上國世監修

(食品酵素化学の最新技術と応用 = Food enzyme chemistry, [1])

シーエムシー出版, 2004.3

Other Title

its most up-to-date technology and application and perspectives to food proteomics

バイオテクノロジーシリーズ

Title Transcription

フード プロテオミクス エノ テンボウ

Available at  / 40 libraries

Note

ブックジャケットに「バイオテクノロジーシリーズ」の記載あり

文献: p243

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA67335778
  • ISBN
    • 488231438X
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    viii, 243p
  • Size
    27cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top